2011. június 7., kedd

Haver, ne már...

Mondtam, hogy össze-vissza olvasok, nem? Délután ehhez kaptam kedvet, szóval mielőtt holnap újra nekivágnék a szakdogakészítésnek, ma még 2 könyvvel kikapcsolódtam.

Na, de Barney... Hát mit mondjak? Ha azt mondanám, hogy Ferge... azt nem mondhatom, mert lerágott csont lenne :D Akkor inkább azt mondom, hogy rajongóknak kötelező! Nem rajongóknak meg ajánlott. Nem vagyok nagy fan (ami nem azt jelenti, hogy nem szeretem a sorozatot, hanem azt, hogy még nem volt időm rendesen végignézni, csak pár részt láttam össze-vissza), de így is nagyon élveztem. Ezt a könyvet anno Öcsémnek vettem meg, mivel neki nagyon tetszett, én meg már kiolvastam végre a Kiss Ádám könyvet és így fel tudtam ajánlani zálogba, hát megtettem.

Most pedig dobok be pár idézetet, hogy mindenki tudja, mire számítson :D Egyébként elég sok idézetet írtam ki megint :) Volt miből szemezgetni :DDD
Már az ajánlás is üt:

"Nekem,
a legjobb tesónak, akit csak ismerek"

Egy Tesónak bármikor joga van hülyeséget csinálni, amennyiben a többi Tesója ugyancsak csinálja.

MEGJEGYZÉS: Ha Butch Cassidy egy szál magában rontott volna ki abból a kalyibából, az emberek csak annyit mondtak volna: Haver, ne már! Ha csak egyetlenegy spanyol fickó döntött volna úgy, hogy végigrohan az utcán egy csapat felbőszült bika elől menekülve, az emberek csak annyit mondtak volna: Haver, ne már! Ha csak Tommy Lee használt volna szemceruzát a Mötley Crüe korai pályafutása alatt, az emberek csak annyit mondtak volna: Kislány, ne már! Hogy jogunk legyen hülyén viselkedni – ezért vannak egyáltalán Tesóink!

2. cikkely

Egy Tesó sosem fedi fel a Tesó Kódex létezését egy nő előtt. Ez egy szent dokumentum, amelyet semmilyen okból kifolyólag sem szabad megosztani nőkkel – nem, még abból az okból sem.

MEGJEGYZÉS: Ha te egy női olvasó vagy, először is hadd kérjek elnézést, nem szándékosan van ennyi matekos cucc a könyvben.
Másodsorban pedig arra buzdítalak, hogy annak tekintsd e könyvet, ami – pár oldalnyi fikció, amely széles célközönséget szeretne szórakoztatni a sztereotip férfi-nő különbségek felnagyításával. Mármint, néha tényleg egészen olyan, mintha különböző bolygókról származnánk! Nyilván nincs olyan élő ember, aki komolyan venné, vagy mereven tiszteletben tartaná mindazokat a közönséges szabályokat, amik a könyvben vannak.* Amúgy tök édi a csizmid, szvsz.

*Psszt, hahó, fiúk! Ezt azért írom nagyon apró betűvel a lap aljára, mert mind tudjuk, hogy a férfiaknak sokkal jobb a látásuk mint a nőknek. A fentiekre oda se figyeljetek – a Tesó Kódex semmiképpen sem kitaláció. Csak azért kamuztam, hogy meg ne szegjem pont ezt a cikkelyt.

4. cikkely

Tánc közben egy Tesó sosem emeli a kezeit a feje fölé.

15. cikkely


Eszternek tőlem :D

Ha egy Tesó észreveszi, hogy az egyik Tesója elfelejtett kilépni a postafiókjából, ő ezt köteles megtenni helyette, ám még előbb köteles küldeni pár gyalázkodó mélt néhány véletlenszerűen kiválasztott címzettnek, majd pedig kitörölni ezeket az elküldött üzenetek közül.

111. cikkely

Barneytól Fluor Tominak üzenet :DDD

Ha egy Tesó baseballsapkát vesz fel, a simlédert vagy 12 óra, vagy 6 óra irányába mutatóan fordíthatja. Minden más napellenző pozíciót lestoppoltak a rapperek és a fogyatékkal élők.

24. cikkely


Egy SPnek:

Egy Tesó sosem hordhat pinket. Még Európában sem.

47. cikkely


És egy Bársony Dávidnak és a 10 dolog amit utálok benned-nek :D

Egy Tesó sosem vehet ki csajfilmet a tékából.

35. cikkely


Ami a legjobban üt:

Naná!

69. cikkely

És végül zárásképpen a meló, ami minden csajt levesz a lábáról: Nacikat tervezek csuporbeteg maciknak. :DD Ezen hangosan röhögtem... Kell ennél több? ;)

6 megjegyzés:

  1. Barney <3 Majd lehet kölcsönkérem. :3

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy nem kapod kölcsön :D Öcsémmel kell lezsíroznod :P

    VálaszTörlés
  3. Könyvtárban szerintem megvan, mi is onnan vettük ki. :D
    Én már nagyon sok részt látta a sorozatból és nagyon sokat idézet azokban a kódexből és nekem az élőszóban lévő előadása jobban tetszett mint a könyv, lehet ezért nem éreztem annyira erősnek a poénokat benne. De az tény Barney utánozhatatlan. XD

    VálaszTörlés
  4. Hmm, lehet, nekem se ütött volna ennyire, ha több részt láttam volna a sorozatból, így viszont csak még nagyobb kedvet csinált hozzá :D

    VálaszTörlés
  5. "Nekem,
    a legjobb tesónak, akit csak ismerek" << mintha csak én írtam volna <3

    VálaszTörlés